Nata e Modes Shqiptare
 

Nata e Modes Shqiptare

 

Lajmerim! Lajmerojme te gjitha Modelet nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia, Mali i zi e nga Diaspora qe TMF-ja ka hapur konkursin e perzgjedhjes se 25 Modeleve te cilat do sfilojne ne Naten e Modes Shqiptare qe organizohet nga TMF-ja ne dhjetore, ne Tirane. Modelet e interesuera duhet te jene 175cm. Cdo modele duhet te na dergojne cv-ne, 2-3 foto dhe duhet te jene te moshes 16-26. Jeni te lutur te na kontkatoni / shkruani ne kete i-meil: info@topmodelfashion.com ose topmodelfashionagent@gmail.com

cropped-TOP-model-fashion1.jpg

Leave a Reply